FJÄLLMASKEN 2014

FJÄLLMASKEN slapshot

För andra året i rad så genomfördes vår nya tradition Fjällmasken i Klövsjö. Eleverna fick klä ut sig inom temat film, och tävlade i tre olika skidgrenar.

Bästa dam blev Olivia Lundgren, Bästa herr blev Gustav Rotvold. Bästa Utklädnad tog gänget från filmen Slapshot hem, Per Berglin, Joel Olofsson och Karl Sterner. Med en otrolig laganda och härlig entusiasm.

Även Kung fu panda tog hem ett pris för bäst utklädnad. Klockrent tyckte tävlingsledningen då Lina Åslund hämtade sin inspiration från sin resa till Kina.

Och sist men absolut inte minst den ärade Fjällmaskstatyetten som alpint har haft i sina ägor sedan förra året tog i år längd/skidskytte över. Grattis!

Tack för en otroligt rolig dag och tävling. Glad påsk önskar Fjällgymnasiet med personal!